“Kullat do të duken sikur do të na bien mbi kokë”/Reshat Arbana për Teatrin Kombëtar

Artisti Reshat Rabana, tha gjatë takimit me kreun e Bashkisë Velija se “unë vij për hërë të parë në këto takime. Nuk na lejohet ne aktorëve që të zihemi dhe ti vëme epitete njeri-tjetrit“.

Ketu ka shumë njerëz dhe se cila ka mndimin e tij dhe mirë është.

Teatri duhet të mbetet aty.

Unë nuk e di se sa mund te shkojë aty si vlerë.

Ti lemë këtë njerez të ushqejne me emocione popullin.

Nese do të vazhdoni të flisni, mendojeni me hollë këtë punë.

Me 200 vetë nuk do arrini kurrë në diçka.

Restaurimi është i vështire pasi gjatë një shfaqjeje që dhamë në teater nuk rrihej nga të ftohtit si në skene si në sallë.

Kullat do të duken sikur do të na bien mbi kokë‘, tha Arbana.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here