Kamp refugjatësh në Shqipëri? Flet Meta

Presidenti i Republikës Ilir Meta i ka dhënë përgjigje sot interesimit të medias për të gjitha çështjet akute në politikën shqiptare në këto momente.

I pyetur për mundësinë e ngritjes së kampeve të refugjatëve në Shqipëri dhe nëse e ka diskutuar këtë çështje me kryeministrin Edi Rama, Meta tha: “Nuk e kemi diskutuar këtë çështje. Unë mendoj se çdo vendim duhet të merret me dialog të qeverisë me parlementin dhe institucione të tjera, se marrja përsipër një përgjegjësie të tillë është e madhe.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here