Tetë orë për të lindur foshnjën, peshonte…5 kg/FOTO

Një grua e re është dashur që të luftojë për më shumë se tetë orë pa ndonjë lehtësim për dhimbje që të lind fëmijën e saj i cili peshonte 5kg e gjysmë. Njëra nga foshnjat më të mëdha britanike ka qenë i lindur nga një nënë e cila kishte kërkuar diçka për lehtësimin e dhimbjeve.

Brave Danielle Davies, lindi Harleyn pas një pune prej tetë orësh duke mos pranuar asnjë ilaç kundër dhimbjeve, ajo kishte këmbëngulur që të ketë një lindje natyrale. Infermieret ndihmëse që kishin qenë prezentë gjatë lindjes së fëmijës kishin mbetur të befasuara nga pesha e fëmijës dhe e kishin peshuar atë dy herë për tu siguruar.

Bebi i ri Harley nga Morecambe, peshonte 5kg e gjysmë dhe tashmë përshtatej me rrobat e bebeve të moshës tre deri në gjashtë muaj.

Mamaja e re Danielle, 21, vjeçe tha se:

“Nuk mund ta besoje se sa e madhe që ishte, ai u bë diskutim i spitalit”, u shpreh ajo duke shtuar se doktorët e vendosën atë disa herë në peshore pasi që ishte e vështire ta peshojnë sepse ishte gjithçka jashtë listave zyrtare.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here