Çfarë i ndodh celularit tuaj nëse çaktivizoni Facebook dhe Messenger

Ju është ngarkuar celulari dhe punon me vështirësi? Ndoshta duhet të fshini disa aplikacione.

Nëse ju ç’instaloni nga telefoni juaj celular dy aplikacionet, Facebook e Mesenger, aparati juaj do të punojë me efikasitet më të lartë.

Ekspertët e inxhinierisë elektronike kanë pohuar se çaktivizimi dhe fshirja e këtyre aplikacioneve bën që aplikacionet e tjera të punojnë 15 % më shpejt.

Veç kësaj, çinstalimi ruan baterinë tuaj më 20 % më shumë në ditë.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here