Vëllai i minstrit të Brendshëm i përfshirë në trafikun e drogës, reagon Prokuroria e Përgjithshme

Prokuroria e Përgjithshme ka reaguar në lidhje me akuzat e bëra nga opozita për vëllain e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj dhe kallëzimin që ka bërë Agron Xhafaj në prokurori për audio-përgjimin.

Prokuroria e Përgjithshme deklaron se ka procedime penale të regjistruara, njeri në prokurorinë e Tiranës mbi bazen e kallëzimit te shtetasit Agron Xhafa dhe tjetri ne Prokurorinë per Krime te Renda kryesisht.

Prokuroria e Përthishme deklaron se nga te dy Prokurorite po rakordohet per nje hetim te përbashkët, për bashkim procedimesh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here