“Brenda qershorit marrëveshje me Francën për bilancin e BE”

Kancelarja gjermane, Angela Merkel deklaroi sot në Bundestag se deri në qershor do të kemi  arritur një marrëveshje me Francën përsa i takonte bilancit të Bashkimit Europian.

Ndër të tjera, ajo theksoi se ministri gjerman i Financave, Olaf Scholz, pavarësisht se tregohej liberal, për të vlenin shumë përllogaritjet matematike.

”Të shtosh sa më shumë të ardhura në bilancin europian të eurozonës dhe të mbash kriteret e stabilitetit nuk është një gjë e lehtë’’, theksoi Merkel.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here