Lotaria amerikane, ja kur mund të zbuloni nëse jeni fitues

Sot në orën 18:00 do të dalin përgjigjet e lotarisë amerikane.

Nga ora 18:00,  kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë amerikane dv 2019

Për të parë nëse jeni fitues numrin e konfirmimit që keni marrë në email  pas momentit të aplikimit do e vendosni në këtë link: https://www.dvlottery.state.gov/ .

Gjithçka është në dorë të rastësisë. Përzgjedhja e fituesve bëhet në një zyrë të posaçme në SHBA, ku vendimin për fituesin e merr kompjuteri.

Çdo aplikimi i vendoset një numër dhe pastaj këta numra hidhen në short. Çdo shtet, dhe Shqipëria, nuk mund të marrë më shumë se 7% e rajonit të Europës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here