Kullat dhe makinat: Droga që kthehet si mallkim për Ramën

Gazetari i The Times në Britani, Andrew Byrne ka publikuar një shkrim interesant për Shqipërinë.

Shkrimi ka nota dashamirëse ndaj kryeministrit Edi Rama, por thelbi është se droga po i kthehet në mallkim.

Sipas tij, ish-ministri i Brendshëm u akuzua për lidhje me drogën, po kështu ndodhi edhe me pasuesin.

Jo vetëm kaq, por gazetari e thekson disa herë se rruga e Shqipërisë drejt BE është vështirësuar shumë për shkak të drogës.

Shqipëria perceptohet si një vend që strehon kriminelët e drogës.

Edhe sikur ta mohosh këtë, gazetari e ka të lehtë që ta kuptoj se është ndryshe teksa sheh kullat dhe makinat luksoze në Tiranë.

Kush do i blinte në një vend me rrogë mesatare 300 sterlina?

Situata duket e komplikuar për Ramën, të cilin gazetari e gjen në telefon me Alastair Campbell, që po e kritikon për intervistën në BBC.

Kurse Ylli Manjani thotë për gazetarin e huaj se prodhimi dhe trafiku në këto përmasa i drogës nuk bëhet pa mbështetjen e qeverisë.

Sipas tij, ai u shkarkua si ministër i Drejtësisë pasi po hetonte lordët e drogës.

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here