VIDEO/ “Të vij turp, ku e ke procesverbali”, qytetarja përballet me policët bashkiakë për të mbrojtur tregtarin

Një video është publikuar në rrjetet sociale, ku tregohen momentet sesi disa punonjës të policisë bashkiake të Tiranës sillen në mënyrë shtazore nda j qytetarëve të cilët shesin anës rrugës produket të ndryshme.

Kjo gjë ka ngjallur dhe reagimin e një qytetareje e cila u kërkon proces verbalin për sekuestrimin e mallit. Por, siç shikohet dhe në video policat e Bashkisë nuk janë të pajisur me asnjë mandat, por thjeshtë zbatojnë urdhërin e Lali Erit.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here