VIDEO/ “Nuk kam shkelur ligji në jetën time”, flet prokurorja pas shkarkimit nga KPK

Prokurorja e Apelit të Shkodrës Besë Nikëhasanaj e quan të padrejtë vendimin e KPK-së.

E indinjuar ajo thotë se ka punuar me përkushtim dhe nuk ka shkelur asnjëherë ligjin,  madje shton se nuk ka asnjë llogari kursimi

“Ju siguroj nuk e kam shkelur ligjin në jetën time. Nuke  di cfarë prokurorësh duhen?! Jam përkushtur punës duke i lënë fëmijët të rriten vetë. Jam e pastër. Nuk kemi një llogari kursimi, vetëm blej paguaj. Nuk kemi një lloj llogarie kursimi nuk është e drejtë

Po të mos isha me integritet nuk do të kandidoje në KLP” 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here