Prej vitesh e diagnostikuar me HIV, Conchita e pranon publikisht

Conchita Wurst ka deklaruar se prej vitesh është e diagnostikuar me HIV, teksa pranoi se një ish-partner e kërcënoi se do e bënte publik këtë informacion.

Fituesja e Eurovision në 2014-ën zgjodhi Instagramin për të ndarë këtë informacionin me fansat, duke u zotuar se “nuk do t’i japë askujt të drejtën për të më frikësuar dhe për të ndikuar në jetën time në të ardhmen”.

Conchita shtoi se trajtimi i rregullt e kishte ‘shtypur’ virusin deri në masën sa nuk mund të zbulohej më në gjakun e saj.

“Unë shpresoj  t’ju jap të tjerëve guxim dhe të ndërmarr një hap tjetër kundër njerëzve që, nëpërmjet sjelljes së tyre ose të të tjerëve, janë infektuar me HIV”.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here