Video/ Ja si është përmbytur konvikti, uji ka hyrë në dhoma

 

Reshjet e shiut kanë sjellë edhe përmbytjen e mensës dhe katit të parë të konviktit të studenteve në Gjirokastër.

Situata është vështirësuar edhe në rreth rrotullimin e qytetit.

Uji ka vërshuar duke vështirësuar kalimin e mjeteve të vogla pasi lartësia ka arritur mbi 20 centimetra.

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here