10 pornostaret më të pasura në botë në vitin 2016

Pronografia është një industri tepër fitimprurëse dhe yjet e pornografisë botërore kanë fituar millona dollarë nëpërmjet filmave për të rritur. Një pornostare femër mund të fitojë nga 1000 dollarë deri në 1500 dollarë për një skenë në një film për të rritur.

Ja kush ishin pornostaret më të pasura në botë për vitin 2016:

1-Jenna Jameson – 30 milionë dollarë

jenna-jameson

2-Tera Patrick – 15 milionë dollarë

tera-patrick

3-Jesse Jane – 8 milionë dollarë

jesse-jane

4-Bree Olson – 5 milionë dollarë

bree-olsen

5-Jenna Haze – 3.7 milionë dollarë

jenna-haze

6-Sasha Grey – 3 milionë dollarë

sasha-grey

7-Sunny Leone – 2.5 milionë dollarë

sunny-leone

8-Lisa Ann – 2 milionë dollarë

lisa-ann

9-Asa Akira – 1.5 milionë dollarë

asa-akira

10-Nikki Benz – 1 million dollarë

nikki-benz

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here