Lu i shkruan letër “sekrete” Metës, shihni momentin kur ja jep (VIDEO)

META PRET DONALD LU - Kryetari i Kuvendit Ilir Meta, gjate nje takimi me Ambasadorin e ri Amerikan ne Tirane, Donald Lu, ku i ka uruar suksese ne detyren e tij te re ne Shqiperi./r/n/r/nMETA MEETS DONALD LU - Parliament Speaker Ilir Meta, during a meeting with American Ambassador in Tirana, Donald Lu, where he wished success in his new task in Albania.

Ambasadori amerikan, Donald Lu ishte sot në një konferencë së bashku me kreun e Kuvendit Ilir Meta, ku foli ndër të tjera për Klement Balilin, i cili ende nuk është arrestuar nga Policia.

Ndërkohë, kamerat e “ABC News” kanë fiksuar një moment kur Donald Lu i shkruan diçka në letër Metës dhe ia kalon.
Kryetari i Kuvendit e lexon letrën dhe shprehet mjaft i habitur. Më pas, ai aprovon diçka me kokë Donald Lusë dhe në fund e gris letrën.
Nuk dihet ende se çfarë i ka shkruar Lu Metës në atë letër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here