Sfida e Manekinit, pamjet e nxehta nga klubi i striptizmit (VIDEO)

Sfida e manekinit po bën namin së fundmi. Njerëz të thjeshtë, por edhe të njohur po shpërndajnë videot e tyre online teksa janë bërë pjesë e #MannequinChallenge që konsiston në moslëvizjen e asnjë muskuli të trupit, pra të rrish si një manekin.

Videoja e mëposhtme është ndoshta sfida e manekinit e realizuar mjaft mirë në një klub striptistësh në Las Vegas. “Sappshire club” është klubi ku balerinat dhe klientët janë vënë në pozicionet e tyre ashtu siç ndodh rëndom në një klub striptizmi dhe të gjithë rrinë të ngrirë pa lëvizur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here