Koço i rikujton Ramës se çfarë shkruante miku i tij për importin e plehrave

Gazeta Shekulli ka ribotuar sot një shkrim të ish mikut të Ramës Ardian Klosi në periudhën kur Berisha donte të lejonte importin e plehrave në Shqipëri.

Ja se ç’shkruante Klosi i ndjere:
“Ligji për ndalimin total të importimit të plehrave në Shqipëri është i mirë sepse është në këtë fushë i vetmi ligj që mund të zbatohet sot për sot tek ne. Prej çastit që fillojnë përjashtimet, i hapet porta së keqes; kush është në gjendje të dallojë në këtë vend mbeturinat e rrezikshme si elementet e djegies bërthamore, ose mbeturina kimike ose spitalore etj? këtu e shumta mund të dallojnë letrën nga xhami, rakinë nga uji dhe kaq. Përfytyroni një doganier në portin e Durrësit i cili do shquajë mes dengjeve me plehrat e Pulies mbeturina fosfatesh ose uraniumi nga veriu i Italisë dhe Europës. Absolutisht e pamundur, ndaj e vetmja rrugë për sa kohë ekziston kjo injorancë dhe ky nivel zbatimi ligjesh e rregulloresh te ne, është ndalimi total”.

LEXO EDHE  "Edi Rama virusi më i keq", Berisha publikon videon

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here