Dita e enjte më e mira për të bërë seks, ja pse

Nëse jeni duke kërkuar partner, më e mira është që ta kërkoni të mërkurën, sepse shanset janë më të mëdha që të takoheni këtë ditë.
E mërkura është dita ideale për takim me miqtë, thonë psikologët e Londrës, për shoqërim me njerëzit e dashur, për darka dhe biseda të zakonshme.

Megjithatë, nëse “piketoni” shpirtin binjak, lidhje të gjatë dhe të suksesshme, takimin e parë caktojeni të premten.

Studimet e po këtij ekipi kanë treguar që të enjten trupi ynë është më i gatshëm për të bërë dashuri, sepse organizmi atëherë është në formën më të mirë për seks, andaj nëse keni kohë dhe dëshirë për vetëm një “aksion” në javë, le të jetë kjo këtë ditë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here