Rikthehet “Hamleti” me fytyrën e Luiza Xhuvanit në Teatrin Eksperimental

Për herë të parë roli i princit “Hamlet” është përvetësuar nga aktorja Luiza Xhuvani, ku një vit më parë ajo befasoi publikun shqiptar.

Ajo rikthehet përsëri në Teatrin Eksperimental “Kujtim Spahivogli” duke filluar që nga dita e nesërme deri në datë 3 prill, ora 19.00.
Mediat kanë shkruan kritika pozitive për Hamletin “me fytyrë gruaje”. “Luiza Xhuvani ka realizuar një figurë të veçantë të Hamletit, duke e alternuar profilin e brishtë shpirtëror me lëvizje të zgjedhura.

Xhuvani ka arritur t’i jap Hamletit një funksion universal në përcjelljen e mesazheve që zgjojnë ndërgjegjen e njeriut pas stuhisë së tragjedive njerëzore dhe krimeve që ndodhin brenda familjes-PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here