Video/ Është vetëm 17 muajshe dhe bën ski

Nëpërmjet kësaj video mund të shihni sesi një bebe 17 muajshe mund të bëjë ski pa patur frikë me një përqëndrim maksimal. Nëna e saj e ndjek në këtë eksperiencë të sportit të skive, të cilin jo të gjithë kanë patur eksperiencë të mirë në fillim. Moment më i bukur është kur vogëlushja ndjek nënën në rrëshkitësen e skisë e lumtur për fitoren e saj duartroket duart.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here