Dekriminalizimi, miratohen me 114 vota aktet nënligjore

Pas arritjes së konsensusit për paketën nënligjore të dekriminalizimit, Kuvendi nisi menjehere punimet e seancës plenare për miratimin e projektvendimit për këtë çështje. Në hapje të seancës, e mori fjalën deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, i cili tha se pr/vendimi është shumë i detajuar dhe nuk lë shteg që kriminelët t’i shpëtojnë ose të kenë shtegun për të hyrë në politikë.

Kuvendi miratoi të premten me unanimitet, me 114 vota, projektvendimin që përfshin aktet nënligjore për dekriminalizimin e politikes.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here