Riselda Sejdia balet edhe në rrugë, hap këmbën…mbi një dem

Balerina dhe bashkëshortja e biznesmenit Hajdin Sejdija, Profesoreshë, doktoreshë, Riselda Sejdia me sa duket nuk shkëputet dot nga profesioni i saj edhe kur argëtohet.

Ndërsa ndodhej me pushim në Nju Jork, 31-vjeçarja ka pozuar me njërën këmbë të ngritur lart. Dhe këmba e saj është mbështetur në pjesën e pasme të një statuje demi. Sigurisht këtë mund ta bëjë vetëm një balerinë.

(Boldnews)

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here