Ndahet nga jeta Ilir Hoti, ish guvernatori i BSH

Ndahet nga jeta ish-guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ilir Hoti. Ai ka mbajtur këtë post që nga maji i vitit 1992 deri në shtator të 1993, ndërsa më pas është angazhuar me jetën akademike si pedagog dhe dekan.

Ilir Hoti ishte gjithashtu një nga ish-të burgosurit e çështjes “Arsidi” bashkë me ish-kryeministrin Vilson Ahmeti.

I lindur në 1957 në Durrës, Hoti mbante gradën shkencore të profesorit të asociuar.

 

 

Marrë nga Gazeta “Dita”

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here