Video/ Ja si është përmbytur konvikti, uji ka hyrë në dhoma

December 1, 20170
auto_Screenshot_21512157119.png?fit=585%2C350

 

Reshjet e shiut kanë sjellë edhe përmbytjen e mensës dhe katit të parë të konviktit të studenteve në Gjirokastër.

Situata është vështirësuar edhe në rreth rrotullimin e qytetit.

Uji ka vërshuar duke vështirësuar kalimin e mjeteve të vogla pasi lartësia ka arritur mbi 20 centimetra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *