RAJONI

Refugjatët po ngrijnë në kampin e tyre në Greqi

Nga acari dhe ngricat kryesisht po e pësojnë të varfrit dhe refugjatët, shkruan BBC.

Këtë e dëshmon dhe kampi i refugjatëve Malakasa dhe Oinofyta në Greqi, teksa njerëzit po përballen me të ftohtin e janarit.

Ata po përballen me kushte të rënda me mungesë të batanijeve dhe rrobave që mund të lehtësonin të paktën përballimin e temperaturave të ulta.

I ftohti dhe bora që ka përfshirë Europën ka shkaktuar disa të vdekur deri tani.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top