VIDEO

VIDEO SHOKUESE/ Ja dëshmia që tregon se UFO-t na kanë vizituar

Shteti i Kilit ka publikuar pamjet e një objekti misterioz fluturues, që shfaqet drejt një helikopteri të marinës. Paçka janë zhvilluar hetime 2-vjeçare ende nuk ka një shpjegim se për çfarë bëhet fjalë.

Marina kiliane ka lëshuar pamjet ku tregohet një disk fluturues, i cili bën lëvizje të pazakonshme. Sipas “MailOnline” kjo ka bërë që të shtohen spekulimet se UFO-t ekzistojnë dhe se “PO”, ata na kanë vizituar.

Objekti i çuditshëm është pikasur gjatë mbledhjes së pamjeve rutinë të një helikopteri të marinsave gjatë nëntorit të vitit 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top