HI-TECH

10 tanket kryesorë më të tmershëm në botë

Tanket janë një pjesë e rëndësihme e ushtrisë e për rrjedhojë çdo komb i fuqishëm është në përpjekje të vazhdueshme për të prodhuar tankun më të mirë. Më poshtë janë 10 tanket me teknologjinë dhe armatimin më të mirë në botë, duke bërë që secili prej tyre të jetë një kundërshtar i tmerrshëm në fushën e betejës, dhe një vlerë e shtuar për ushtrinë përkatëse.

10- T-84 Oplot-M (Ukrainë)

t-84-oplot-m

9-  Type 99 A2 (Kinë)

type-99-a2

8-  AMX-56 Leclerc (Francë)

amx-56-leclerc

7-  Challenger 2 (Mbretëria e Bashkuar)

challenger-2

6-  Leopard 2A7+ (Gjermani)

leopard-2a7

5-  Type 10 (Japoni)

type-10

4-  Merkava IVm (Izrael)

merkava-ivm

3-  M1A2 SEPv2 (SHBA)

m1a2-sepv2

2-  T-90AM (Rusi)

t-90am

1- K2 Black Panther (Korea e Jugut)

k2-black-panther

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top