Xhihan Zekiogllu nga Sanxhagut është ekspert i kafesë, veçanërisht i asaj që përgatitet në rërë. Kjo mënyrë e përgatitjes së kafesë e ka origjinën nga Gaziantepi që gjendet në juglindje të Turqisë. Kjo kafe që përgatitet përmes rërës së nxehtë preferohet jashtëzakonisht shumë dhe që daton që në kohën e Perandorisë Osmane. Rëra në të cilët do të përgatitet kafeja, është e vendosur mbi një ngrohëse. Koha e nevojshme për përgatitjen e kafes është rreth 1 minutë e gjysmë dhe gjatë kësaj kohë rëra duhet trazuar shumë herë, sepse kështu kafeja bëhet shumë më e shijshme. Krahasuar me kafetë e tjera, ajo i ngjan ekspresos, por është shumë më e lehtë. Sipas Xhihanit kafeja është një mënyrë e mirë për të mbledhur miqtë, sepse shpeshherë, njerëzit pinë kafe që të bisedojnë.