Serbët të tërbuar: Shqiptarët nga Amerika paguajnë gjobat e Xhakës e Shaqirit

Organi qeverisës i futbollit botëror vendosi dje t’i gjobisë Xhakën (10.000 dollarë), Shaqirin (10.000 dollarë) dhe Lichtsteinerin (5.000 dollarë) për “sjellje të pahijshme”.

Blic e ka një artikull rreth këtij lajmi me titullin: “Shqiptarët paguajnë për gjobat e Xhakës dhe Shaqirit”. “Gjobat ndaj Xhakës dhe Shaqirit do të paguhen nga kush tjetër pos shqiptarëve nga Amerika”, shkruan Blic.

Përveç Blic edhe mediat tjera serbe kanë shkruar për iniciativën e nisur nga Reka në platformën “GoFundMe”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here