Teatri/ Çipi: Meta një burrë shteti, tregoi se nuk është u kapur nga bandat

Regjisori, Kastriot Çipi, ka falënderuar nga studio e lajmeve të Syri.net, presidentin e Republikës Ilir Meta, për kthimin mbrapsht të Ligjit për teatrin.

Sipas Çipit, Meta tregoi se është një burrë shteti i vërtetë dhe i pahapur nga bandat dhe Sorosi.

‘Presidenti tregoi se është një burrë shteti, i pahapur nga Sorosi dhe nga mafia. Ai ka treguar se ku janë shkeljet e Kushtetutës’, tha Çipi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *