VIDEO/ Punonjësit e AKU përplasen me tregtarët e mjaltit në Tepelenë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer një aksion për sekuestrimin e majltit në zonën e Ujiit të Ftohtë në Tepelenë.

Sekuestrimi i mjaltit është kryer pasi AKU ka konstatuar se produktet janë jashtë çdo standardi dhe pa asnjë etiketë ushqimore.

Ndërkohë që gjatë sekuestrimit ka pasur përplasje midis punonjësve të AKU-së dhe tregtarëve, pasi këta të fundit i kanë kundërshtuar. Për pasojë dy tregtarë janë shoqeruar nga policia.

Një nga tregtarët në formë rezistence i ka thyer vetë vazot e majltit që po shiste dhe nuk ka pranuar që ti sekuestrojë AKU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *