Pse Kim Jong Un e ndërroi stilolapsin urgjent kur firmosi me Trump? Detaji që s’u pa/VIDEO

Takimi historik mes Donald Trump dhe Kim Jong Un një ditë më parë tërhoqi vëmendjen botërore. Gjatë takimit nuk munguan dhe detajet e vogla, që nuk i shpëtuan ‘syrit’ të kameras.

I tillë ishte momenti i firmosje së marrëveshjes për denuklearizimin e Gadishullit Korean, kur liderit korean i sjellin një stilolaps tjetër për të nënshkruar.

Në videon më poshtë, shihet momenti kur Kim Jong Un i heqin stilolapsin gjatë nënshkrimit të marrëveshjes dhe ja zëvendësojnë me një tjetër në sekondën e fundit. ndonëse siguria ishte tepër e lartë, nuk munguan komentet për një fobi të madhe apo paranojë se liderin e helmojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *