Qeveria italiane merr votëbesimin e Senatit

Qeveria e drejtuar nga kryeministri Conte ka marrë votëbesimin në Senat.

Mbrëmjen e sotme, qeveria e re arriti që të kalonte provën me 171 vota pro, 117 kundër dhe 25 abstenim.

Giuseppe Cont,e në fjalën e tij të parë në Senat pas votëbesimit u shpreh se ‘dalja nga euro nuk është aspak në diskutim’, por shtoi se ‘nuk do të heqim dorë nga rishqyrtimi i politikave ekonomike’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *