BOTA

Greqia në terr, “black out” energjetik. Ndërpritet eksporti me Shqipërinë

greqia

Temperaturat e ulëta kanë shkaktuar një “black out” energjetik në Greqi.

Të ndodhur përballë kësaj situate, për shkak të kushteve të vështira atmosferike, Autoriteti i Shpërndarjes së Energjisë ka qenë i detyruar të ndalojë eksportet e planifikuara përmes interkoneksioneve me Shqipërinë, Bullgarinë dhe Turqinë.

Kjo situatë, raportojnë mediat greke, do të vijojë deri ditën e enjte. Por të kontaktuar nga Vizion Plus, zyrtarë të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë konfirmojnë se pavarësisht ndërprerjeve të furnizimit me energji nga shteti fqinj, nuk do të ketë impakt në vendin tonë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Te Fundit

To Top