Dokumenta/ Përballja Artur Metani-Shaqir Hasanaj zbulon standardet skandaloze të KED

Nga BoldNews.al Këshilli i Emërimeve në Drejtësi do të mblidhet në 21 Gusht për të vendosur nëse do të lejojë ose jo kandidatin Shaqir Hasanaj të vijojë garën për në Gjykatën Kushtetuese, duke nxjerrë në pah një spirale absurde vendimesh me standarte të ndryshme dhe që kundërshtojnë njëra-tjetrën në procedurat për përzgjedhjen e zyrtarëve të … Continue reading Dokumenta/ Përballja Artur Metani-Shaqir Hasanaj zbulon standardet skandaloze të KED