Tërmeti, mbi 15 të ndaluar në Durrës, zyrtarë e privatë

Prokuroria e Durrësit ka lëshuar mbi 15 urdhër-ndalime, në kuadër të hetimeve që nisën kryesisht pas tërmetit tragjik të 26 Nëntorit. Urdhërat e ndalimit janë nxjerrë pasditen e djeshme nga grupi hetimor prej tre prokurorësh dhe janë zbatuar në vijim nga Policia e Shtetit. Për momentin, nuk bëhet i ditur identiteti i personave të ndaluar, … Continue reading Tërmeti, mbi 15 të ndaluar në Durrës, zyrtarë e privatë