“Merr drogë por ka frikë nga hija e vet”/ Mikesha e ‘Zogut të Tiranës’: I përket LGBTI

Shoqja e ngushtë të “Zogut të Tiranës” gjithashtu i njohur si Hermes Nikaj, ka rrëfyer se çfarë ndodhi natën e 23 nëntorit. Maria, e pranishme në emisionin “Pa gjurmë” ka deklaruar publikisht se Hermes Nikaj i përkiste komunitetit LGBTI dhe i pëlqente shumë që të shoqërohej me vajza pasi kishte të përbashkëta me to. Në … Continue reading “Merr drogë por ka frikë nga hija e vet”/ Mikesha e ‘Zogut të Tiranës’: I përket LGBTI