Drejtësia e re, gjyqtarët “Ule kokën para Erion Veliaj” janë të mirë!

Nga Boldnews.al Kryeministri Edi Rama kaloi thuajse në ekstazë kur, nga foltorja e Parlamentit prezantoi “shpikjen” e tij të re, KÇK (Kap çfarë të kapësh), referuar gjyqtarëve dhe prokurorëve që, sipas tij, po shantazhojnë në mënyrë kriminale zyrtarët e ndershëm të Rilindjes. Por, nga ana tjetër, Rama nuk ka dhe, natyrisht as nuk pritet të … Continue reading Drejtësia e re, gjyqtarët “Ule kokën para Erion Veliaj” janë të mirë!