Tragjedia në Tiranë/ Arrestohen drejtuesit teknik, në kërkim biznesmeni. Nën hetim Inspektoriati i Punës

Dy drejtuesit teknik të punimeve në firmat që kryenin punimet në pallatin në kryeqytet ku një ditë më parë u shemb skela duke sjellë vdekjen e 2 punëtorëve dhe plagosjen e 3 të tjerë, janë arrestuar. Në kërkim është shpallur pronari i firmës që kishte ngritur skelën. Ndërsa ka nisur procedimi penal edhe për punonjësit … Continue reading Tragjedia në Tiranë/ Arrestohen drejtuesit teknik, në kërkim biznesmeni. Nën hetim Inspektoriati i Punës