U vra në atentat gjatë natës, flasin banorët e zonës: Ishin…

Banorët e fshatit Poro kanë reaguar të tronditur nga atentati ku 22-vjeçari Sotiraq Mhilli mbeti i vdekur dhe shenjstra Eno Mata është në gjendje të rëndë në spital. Ata shprehen se të dy djemtë ishin shumë të sjellshëm dhe se nuk kishin sjellë problem në zonën ku jetonin aktualisht. Një grua është shprehur se viktimës … Continue reading U vra në atentat gjatë natës, flasin banorët e zonës: Ishin…