Zbardhen vendimet e mbledhjes së dekanatit të ‘Drejtësisë’/ Kërkesa drejtuar ministres Besa Shahini

Dekanati i Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tiranës u ka kthyer përgjigje kërkesave të studentëve protestues. Këta të fundit, i drejtuan disa kërkesa dekanit Artan Hoxha si dhe i lanë afat kohor deri më 12 shkurt për plotësimin e tyre. Këtë të hënë, dekanati ka zhvilluar një mbledhje dhe ka dalë me 6 vendime, … Continue reading Zbardhen vendimet e mbledhjes së dekanatit të ‘Drejtësisë’/ Kërkesa drejtuar ministres Besa Shahini