Përdhunimi në Kavajë, Vokshi-Lleshajt: Njerëzit besojnë më shumë ish-kryeministrin se qeverinë tuaj

Përditësuar/ Debatet në Komisioni e Medias dhe Edukimit kanë vazhduar për një kohë të gjatë me akuza dhe kundër akuza të forta mes deputetëve. Deputetja e PD-së, Albana Vokshi nuk i ka kursyer kërkesat e llogarisë ndaj ministrit Lleshaj duke i kërkuar me këmbëngulje të kërkojën falje dhe të mbajnë përgjegjësi për ngajren e rëndë … Continue reading Përdhunimi në Kavajë, Vokshi-Lleshajt: Njerëzit besojnë më shumë ish-kryeministrin se qeverinë tuaj