E premte, Dhjetor 6, 2019
Etiketimet Produkte

Etiketim: produkte

“Made in Albania”, ja shteti qe konsumon më shumë produktet shqiptare…

Italia është edhe blerësi kryesor i produkteve shqiptare blegtorale, bujqësore dhe agro-industriale. Rreth 8.6 miliardë lekë është llogaritur vlera e eksporteve gjatë vitit 2018 dhe...
WhatsApp DENONCO