Metamorfoza 3/ Besim Hajdarmataj: Elementi më i rëndësishëm që i mungon hetimit të SPAK

Nga Besim Hajdarmataj  Hetimet e organeve ligjzbatuese kundër krimit të organizuar të profilit të lartë nxisin gjithnjë një reagim pozitiv në opinionin publik dhe një ndjesi vlerësimi për punën e tyre, pavarësisht se ky është roli i tyre kushtetues. Detajet e dala nga dosja hetimore, e konsideruar në media si “Metamorfoza 3”, dëshmojnë se personazhe … Continue reading Metamorfoza 3/ Besim Hajdarmataj: Elementi më i rëndësishëm që i mungon hetimit të SPAK