Goditet rrjeti europian i drogës/ Dhjetëra të arrestuar në Shqipëri dhe pasuri të sekuestruara

Një rrjet i shpërndarjes së drogës në Europë është goditur në një operacion të përbashkët mes autoriteteve të disa vendeve europiane, mes tyre edhe Prokuroria e Posaçme (SPAK). Mes personave të prekur nga urdhër-arrestet e lëshuara nga prokuroria antimafia e Firences janë kryeisht shqiptarë e italianë, ndërsa hetimet kanë zbuluar se Shqipëria shërbente si një … Continue reading Goditet rrjeti europian i drogës/ Dhjetëra të arrestuar në Shqipëri dhe pasuri të sekuestruara