Sulmi kibernetik, dyqanet e “One Albania” ulin qepenat, punonjësit shkojnë në shtëpi

Kompania telefonike “One Albania” është vënë nën “kthetrat” e hakerëve të Homeland Justice. Hakerët njoftuan mëngjesin e sotëm në Telegram se kanë sulmuar kompaninë “One Albania” dhe kanë fshirë më shumë se 2 petabajt të të dhënave të rrjetit të telekomunikacionit dhe rrjetit të brendshëm të të gjitha kompanive të lidhura. Hakerët kanë paralajmëruar se … Continue reading Sulmi kibernetik, dyqanet e “One Albania” ulin qepenat, punonjësit shkojnë në shtëpi