Favorizuan trafikun e drogës/Masa për 13 policë në Shkodër, mes tyre dhe zv.drejtori

Trembëdhjetë punonjës policie në Shkodër janë shoqëruar dhe janë vënë nën hetim nën akuzën e shpërdorimit të detyrës. Mes tyre  është edhe zëvendës drejtori i Shkodrës Hajri Kushe. Efektivët dyshohet kanë favorizuar kultivimin e bimëve narkotike në Njësinë Administrative Ana e Malit Shkodër, si dhe kanë neglizhuar me dashje marrjen e masave të domosdoshme për … Continue reading Favorizuan trafikun e drogës/Masa për 13 policë në Shkodër, mes tyre dhe zv.drejtori