KAS konfirmon numërimin elektronik në Elbasan. PD: Si u bë manipulimi

Në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve janë rinumëruar 3 Qendra Votimi për bashkinë e Elbasanit, ku më 14 maj votimi dhe numërimi u bë në mënyrë elektronike. Relatori i KAS u shpreh se pas rinumërimit rezultati nuk ka ndryshuar, pasi votat elektronike për secilin kandidat përputhen me ato fizike. “U rivlerësuan fletët fizike në QV … Continue reading KAS konfirmon numërimin elektronik në Elbasan. PD: Si u bë manipulimi