Berisha për “non gratën”: Ja përgjigja që më kanë kthyer autoritetet britanike

Sali Berisha tha këtë të enjte në një intervistë televizive se disponon shkresën e autoriteteve britanike lidhur me sanksionin sipas tij të bazuar në shpifje dhe se do t’i bëjë ato publike shumë shpejt. Berisha u shpreh se në shkresë thuhet se non grata nuk mund të hiqet për shkak se bie reputacioni i institucioneve … Continue reading Berisha për “non gratën”: Ja përgjigja që më kanë kthyer autoritetet britanike