Grimieri gay flet për meshkujt shqiptarë që e paragjykojnë: Hiqen si laca, në shtëpi veshin fustane

Grimieri Dario Doka e ka pranuar hapur orientimin e tij seksual dhe pasionin që ka për make up-in. Së fundmi, ai ka “demaskuar” meshkujt të cilët e ofendojnë dhe e kritikojnë në publik por që në fakt janë komplet e kundërta. I ftuar në ‘Explus’, grimieri ka rrëfyer disa nga eksperiencat e tij me njerëzit … Continue reading Grimieri gay flet për meshkujt shqiptarë që e paragjykojnë: Hiqen si laca, në shtëpi veshin fustane