Skandali 5 mln USD/ FSHZH ribën rrugën “pa leje” të kompleksit “Green Coast” në Palasë

Nga BoldNews.al Fondi Shqiptar i Zhvillimit është kthyer në një institucion në varësi direkte të oligarkëve. Në vend që FSHZH të ndihmonte komunitete në nevojë në të gjithë vendin, për të cilin u ngrit vite më parë, institucioni është kthyer në shërbim të pushtetarëve dhe bizneseve pranë Rilindjes. “Bold News” ka siguruar dosjen e plotë … Continue reading Skandali 5 mln USD/ FSHZH ribën rrugën “pa leje” të kompleksit “Green Coast” në Palasë